Så tränar Alexander Skarsgård och andra kändisar

De flesta av våra svenska kändisar ligger i för att hålla sig i form och har varierande träningsupplägg utformade för att dom ska hålla sig slanka, vältränade och/eller unga. Skälen till varför kändisarna tränar varierar så klart, ibland är det bara för att slippa se spinkiga ut och ibland för att passa bättre till en kommande roll. Tidningen Aftonbladet har räknat upp några exempel på hur en del av våra svenska kändisar tränar.

Ola Rapace tränar för att passa sina roller

Den populäre skådespelaren Ola Rapace använder, enligt Aftonbladet, sin träning till att få rätt känsla och utseende i sina olika rolltolkningar. När Ola t.ex. tränade upp sig inför rollen som boxaren boxaren Bosse Högberg lade han på sig 10 kilo muskler efter att ha kört fem fyspass i veckan, plus tre boxpass.

Emma Wiklund tränar mest för självkänslans skull

Som numera företagare snarare än fotomodell så tränar Emma Wiklund inte i första hand för att hålla sig smal och snygg. Enligt Aftonbladet släppte hon på dessa krav när hon lämnade modellyrket bakom sig. Emmas nya definition av skönhet lyder enligt tidningen: ”en kombination av personlighet och självkänsla. Att det syns att man trivs med sin kropp”. De träningsformer som Emma Wiklund utövar mest just nu är jogging samt yoga.

Alexander Skarsgård satsar på muskler

Vår numera världskända skådespelare Alexander Skarsgård har knappast varit så vältränad som han är just nu. Ursprungligen var han en lång och ganska tanig och senig kille. Den kropp som han nu visar upp i olika TV-serier som t.ex. True Blood och Generation Kill är resultatet efter lång och målmedveten träning. Alexander sägs gå på gymmet minst 5 gånger i veckan.

Övriga kändisar som tränar regelbundet enligt artikeln är Marie Serneholt, Pernilla Wahlgren och Tilde de Paula.

Hur tänker du med din träning? Har du några speciella mål eller orsaker till att du tränar? Lämna gärna en kommentar.